Víno pochádza z Vyššie položenej vinice Boscareto vysadenej v roku 1967, hrozno sa v tomto prípade šľape pomocou bosých nôh. Spontánna fermentácia trvá 40 až 90 dní, víno je bez Pridanej síry, pred fľaškovaním zrelo tri roky vo Veľkých dubových sudoch. Výsledkom je mohutné a komplexné Barolo, ktoré môže byť archivované vo fľašiach desiatky rokov. Vo vôni je víno fascinujúce, s tónmi čerešne, jahôd, jemné zadymenosti, kávy, kože Alebo pomarančovej kôry. Chuť je doslova opulentná, svieža, s pôsobivo štruktúrovanými trieslovinami. Charakter tohto vína sľubuje fantastický vývoj počas ďalšieho zrenia.
Druh vína: suché
Ideálna teplota: 15 - 17 °C
Odporúčania v gastronómii: Dusené a pečené hovädzie mäso, divina, zrejúce syry.
Prihlásenie
Hodnotiť môžu iba registrovaní zákazníci po prihlásenie.
Pokiaľ u nás nemáte účet, môžete sa registrovať tu.
Vyberáme to najlepšie z Talianska a všetky vína starostlivo ochutnávame. V súčasnosti zastupujeme viac ako 50 vinárstiev.
Zaregistrujte sa u nás a ako bonus dostanete poukaz v hodnote 4 € na prvý nákup.
Pri objednaní aspoň 6 fliaš máte dopravu po celej Slovenskej republike zdarma.
Odmeníme Vás za vernosť. Za opakované nákupy môžete získať trvalú zľavu až 12 %.